Pár szó magamról

Miután pár évet kisebb cégeknél töltöttem, 2000-ben megtaláltam álmaim állását egy multinacionális vállalatnál. A cég Budapesten még nem is volt olyan óriási azokban az időkben, így szerencsém volt a gazdasági igazgató mellett, asszisztensként szinte mindenbe belelátni és sok esetben bele is folyni. Legyen az beszerzés, karbantartás, munkajog, számlázás vagy bármi más – előbb-utóbb az én főnököm asztalán kötött ki és így természetesen az én kezem alatt is átment. Rendkívül izgalmas és összetett feladat volt ez, az egyik legérdekesebb a karrierem folyamán.

Később egymás után három német felsővezetőnek voltam a személyi asszisztense. Közben a vállalat körülbelül a negyvenszeresére (bizony, ez nem elírás) nőtt és őrületes változásokat és fejlődést produkált minden szinten. Néha kérdezték a kollégák, hogy nem unalmas-e még asszisztensként dolgozni? Nem volt az, mert minden új felettes új kihívást jelentett és ezt szerettem a legjobban. Újra és újra bizonyítanom kellett, hogy érdemes vagyok a bizalmukra és maximálisan támogatni tudom a munkájukat. Tizenkilenc év telt el így és végül elmozdultam ebből a feladatkörből. Egy év után azonban visszahúzott a szívem az asszisztensi teendőkhöz, de mégsem éreztem már elég kihívásnak. Így találtam rá új utamra, ami a virtuális asszisztencia.

Vállalkozásba kezdeni kihívás és sok-sok tanulás. Erre van szükségem! – gondoltam. Azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek: támogathatom mások munkáját, segíthetem őket sikerük elérésében, átadhatom tudásom szívvel-lélekkel – másképp én nem is tudom.

Amit most Ön itt lát és olvas, az a fent leírt folyamat eredménye és az én álmom megvalósulása.