Pár szó magamról

Kedves Érdeklődők! Jelenleg kapacitás hiány miatt nem tudok új feladatokat vállalni. Köszönöm szépen megértésüket.

Üdvözlöm, Neumann Noémi vagyok!

Hiszem, hogy egy megfelelő háttértámogatással rendelkezve lehet igazán eredményes dolgokat építeni és fenntartani – legyen szó az élet bármely területéről. Az én mozgatórugóm az üzletben ennek a biztosítása.

Célom, hogy megbízható pontként segítsek jó dolgokat alkotni és azokat mozgásban tartani –a háttérből mindent kézben tartva, irányítva és támogatva. Teszem ezt nap mint nap vállalkozói szemléletmóddal és a tudás megosztásával.

Azért dolgozom, hogy a megfelelő vezető- és vállalkozástámogatás biztosításával és edukálással minél inkább hozzájáruljak vállalatának növekedéséhez, valamint Ön és csapata közös céljainak megvalósításához.

A szervezetfejlesztés operatív támogatása és az interkulturális közeg zökkenőmentesebbé tétele során is szívesen helyezem előtérbe a professzionális menedzserasszisztenciában rejlő lehetőségek tudatosítását és elterjesztését – munkámban való példamutatással, tudásmegosztással és szakmailag erős asszisztensek képzésével.

Okleveleim

Kedves szavak

Ajánlások

Fr. Neumann nahm ihre Aufgaben stets sehr selbstständig, gewissenhaft und mit großem Engagement wahr. Sie war auch vertrauensvolle Ansprechpartnerin und Vermittlerin in allen interkulturellen Fragen zwischen Deutschen und Ungarn.
Dr. Jan Peter Stadler
Senior Vice President
In addition to her very good professional qualifications, Mrs. Neumann is characterized by optimism, friendliness and the ability to work in a team.
Oliver Schatz
Chief Executive Officer
Végre megtaláltam a megoldást arra, hogy a műhelyben is menjen a munka és az iroda is haladjon. Nekem óriási segítség, csak ajánlani tudom! Ha profi segítségre vágysz, jó helyen jársz.
Kohl Károly
Vállalkozó
Noémivel projektek alkalmával dolgozunk együtt. Kreatív megoldásaival folyton meglep, legyen szó rutinfeladatról vagy összetett táblázatokról: mindig többet kapok, mint amit kértem.
Ráti Henrietta
Marketingkommunikációs tanácsadó, www.rethink.hu
Kapcsolat

Lépjünk kapcsolatba

Legyen vállalata növekedése a fókuszban! Vegye fel velem a kapcsolatot és csiszoljunk együtt a háttértámogatáson – nyerjen időt és növeljük a hatékonyságot!