Szolgáltatások

Kedves Érdeklődők! Jelenleg kapacitás hiány miatt nem tudok új feladatokat vállalni. Köszönöm szépen megértésüket.

Felsővezetői asszisztencia szakmai tanácsadás

Azt vallom, hogy a vezető és a személyi- vagy szakmai asszisztense – optimális esetben – egy jó és összetartó csapat. Szeretném, ha minél több vezető meglátná ennek a közös munkának a rengeteg előnyét. Szívesen segítek ennek kialakításában.

A szakmában töltött éveim során sokféle személyiséggel dolgoztam együtt, sok vezetői stílust ismertem meg. Segítettem a körülöttem dolgozó asszisztenseket.
Többször tanácsokat adtam vezetőknek, akiknek lehetőségük volt személyi asszisztenst felvenni, de még nem tudták biztosan mik az optimális együttműködés alappillérei.

A Magyarországi Menedzserasszisztensek Egyesületének egyik alapító tagjaként és alelnökeként mind tudásommal, mind pedig kapcsolataimmal támogatni tudom azokat, akik ezt a pályát választják hivatásuknak, valamint a vezetőket, akik felismerik ennek az együttműködésnek a fontosságát.

Az IMA-ról (International Manager Assistants) és az IMA Hungary-ről részletesebben itt olvashat.

Interkulturális kommunikáció tanácsadás

Egyre több munkahelyen van szükség több, különböző országból érkezett emberek zökkenőmentes együttműködésére. A vállalat számára rendkívül költséges, ha a már megtalált munkatársat betanítás után annak felmondása miatt elveszíti és az egész toborzási folyamatot újra kell kezdenie.

Tartsa meg jól betanított munkatársait a kulturális különbségek ellenére is és inkább aknázza ki a sokféleségben rejlő lehetőségeket! Többféle kultúra, sokféle értékrend és színesebb csapat – élje meg mindenki pozitívumnak és semmiképp sem hátránynak!

Müncheni egyetem által oktatott “XPERT Communication Skills” tudásanyaggal és sok éves interkulturális környezetben szerzett tapasztalattal támogathatom ebben vállalatát.

Szervezetfejlesztés operatív támogatása

Cége növekszik és új folyamatokra, valamint még jobb kommunikációra van szüksége? A növekedés mindig változással jár. A szervezetfejlesztés pedig extra feladatokkal. Nem kell ezt egyedül véghez vinnie, én segítek kialakítani és átnézni a folyamatokat. Együtt új útra tereljük a vállalatot, hogy majd az új ritmusban megint minden harmonikusan működhessen.

Bevontak szervezetfejlesztőt, de van esélye, hogy amikor ő távozik, megállnak a változások és néhány dolog újra stagnálni fog? Segítek abban, hogy ez ne történjen meg.

Audit volt és megvannak a feladatok, javítani valók és az irány? Ne hagyja kárba veszni az eddigi munkát! Kövessük nyomon, koordináljuk együtt – átveszem ezek nagy részét, hogy a következő audit még jobban sikerüljön és stresszmentesebb legyen.

Kedves szavak

Ajánlások

Fr. Neumann nahm ihre Aufgaben stets sehr selbstständig, gewissenhaft und mit großem Engagement wahr. Sie war auch vertrauensvolle Ansprechpartnerin und Vermittlerin in allen interkulturellen Fragen zwischen Deutschen und Ungarn.
Dr. Jan Peter Stadler
Senior Vice President
In addition to her very good professional qualifications, Mrs. Neumann is characterized by optimism, friendliness and the ability to work in a team.
Oliver Schatz
Chief Executive Officer
Végre megtaláltam a megoldást arra, hogy a műhelyben is menjen a munka és az iroda is haladjon. Nekem óriási segítség, csak ajánlani tudom! Ha profi segítségre vágysz, jó helyen jársz.
Kohl Károly
Vállalkozó
Noémivel projektek alkalmával dolgozunk együtt. Kreatív megoldásaival folyton meglep, legyen szó rutinfeladatról vagy összetett táblázatokról: mindig többet kapok, mint amit kértem.
Ráti Henrietta
Marketingkommunikációs tanácsadó, www.rethink.hu

Gyakran ismételt kérdések

Hétköznapokon 8:00 órától 17:00 óráig tud elérni telefonon. Amennyiben épp elmerültem a munkában és nem venném fel, természetesen visszahívom Önt. E-mailen gyakorlatilag bármikor kereshet.

Nincs. Nálam az első 30 perc konzultáció díjmentes. Személyes egyeztetés esetén is, de ott kiszállási költség előfordulhat. Utóbbi megegyezés szerint történik.

Konzultációra időpontot EZEN a linken tud foglalni.

Rugalmas vagyok, nem kívánom meg az ügyfeleimtől, hogy elkötelezzék magukat. Amikor valakivel jó együtt dolgozni, akkor ez az elköteleződés szerződés nélkül is megtörténik.

Ügyfeleimnek megegyezés szerinti áron dolgozom. 

Háromféle árképzés lehetséges:

Óra alapú és az adott feladat nehézségétől függő. Úgy alakítom a díjakat, hogy Önnek egy egyszerűbb munkáért ne kelljen ugyanannyit fizetnie, mint egy komolyabbért.
Projekt alapú. Az adott folyamatot végig gondolva és megtervezve alakítom ki az egyedi árat.
Havi fix díjas, amennyiben egy rendszeres és folyamatos megbízásról van szó. Ez lehet heti 10, 20, vagy akár magasabb óraszám is.

Virtuális asszisztensként számomra a feladatok lehetősége nem előrelátható, rengeteg téma és munka előfordulhat. Nincs minden szolgáltatás egyenként feltüntetve a weboldalamon. Sok féle feladat létezik, képtelenség előre tudni, kinek mire lesz szüksége. 

A szolgáltatási lista a teljesség igénye nélkül készült. Keressen bátran és megbeszéljük!

Mindig adott esetben tudok információt adni arról, hogy milyen határidőre vállalom a munkát. Ez több dologtól is függ, de elsősorban a pillanatnyi leterheltségtől. 

Alapvetően háromféle határidő jellemző:

Normál
Sürgős (48 órán belül)
Expressz (24 órán belül)

A sürgős és expressz munka természetesen feláras. Kérje árajánlatomat!

Természetesen igen, minden esetben. A megbízási szerződés tartalmazza a titoktartást is. Minden információt bizalmasan kezelek, ez hozzá tartozik a munkámhoz.

Igen, a vállalkozásom számlaképes. A szolgáltatásomról számlát állítok ki, amit átutalással tud az ügyfél kiegyenlíteni.

Személyes egyeztetés is megoldható.
Előfordulhat olyan helyzet, amikor ez sokkal praktikusabb és jómagam sem zárkózom el ettől. Személyi asszisztens megbízás esetében kifejezetten ezt preferálom. Amennyiben fontos lenne, de nem megoldható, akkor persze a videóhívás is megoldás lehet.

Kapcsolat

Lépjünk kapcsolatba

Legyen vállalata növekedése a fókuszban! Vegye fel velem a kapcsolatot és csiszoljunk együtt a háttértámogatáson – nyerjen időt és növeljük a hatékonyságot!