Szolgáltatások

Személyi asszisztencia

 • Professzionális támogatás több, mint 20 éves tapasztalattal.
 • A személyi asszisztens több, mint azt esetleg elsőre gondolná. Nem Önnek dolgozik, hanem Önnel dolgozik. Ismeri vállalkozása rövid- és hosszútávú terveit, az Ön legfontosabb elveit, üzleti kultúráját, elképzeléseit. Segít Önnek a munka és magánélet egyensúlyának megteremtésében. Több módon is.
 1. Időt szabadít fel, amit Ön a munka helyett családjával, barátaival, kedvenc elfoglaltságaival tölthet.
 2. Segíthet szervezni a privát életében is, amennyiben ezt Ön igényli – legyen az családi ünnepi vacsora, grill-party, egy virágcsokor küldése vagy egy egyszerű hétköznapi, kicsit több logisztikát igénylő feladat.
 3. Több nyugalmat és kiegyensúlyozottságot adhat Önnek azáltal, hogy lehetősége nyílik valakivel átbeszélni az üzleti problémáit. Valakivel, aki őszinte véleménnyel és pártatlanul nyilatkozik, aki felé Ön teljes bizalommal lehet.

Szakmai tanácsadás

 • Kezdő a szakmában és aggódik, hogy jól teljesít-e a jelenlegi vagy leendő munkahelyén? Vezetőként a megfelelő asszisztenst keresi és tanácsra van szüksége? Esetleg Önnek még sosem volt asszisztense, de most alkalma nyílik rá? 
  A szakmában töltött éveim során sokféle személyiséggel dolgoztam együtt, sok vezetői stílust ismertem meg. Segítettem a körülöttem dolgozó asszisztenseket. Többször tanácsokat adtam vezetőknek, akiknek lehetőségük volt személyi asszisztenst felvenni, de még nem tudták biztosan mik az optimális együttműködés alappillérei. 
  „A Főnök és a jobb keze.” Ez bizony egy fontos és hosszútávú együttműködést feltételez.
  A Magyarországi Menedzserasszisztensek Egyesületének egyik alapító tagjaként és alelnökeként mind tudásommal, mind pedig kapcsolataimmal támogatni tudom azokat, akik ezt a pályát választják hivatásuknak, valamint a vezetőket, akik felismerik ennek az együttműködésnek a fontosságát.
 • Az IMA-ról (International Manager Assistants) és az IMA Hungary-ről részletesebben itt olvashat.

Rutinfeladatok, adminisztratív munkák

 • Dokumentumok írása és formázása Microsoft Wordben
 • Levelezés kezelése, beérkezett üzenetek folyamatos kezelése Microsoft Outlookban vagy Gmailben, esetleg más levelező programokban
 • Szórólapok, oktatási anyagok, plakátok tervezése a magadott vállalati design alapján Microsoft Word, illetve Canva programban. Természetesen igény esetén grafikus által.
 • Árajánlatkérés, beszerzés
 • Táblázatok készítése, riportok, kimutatások elkészítése Microsoft Excelben
 • Megfelelő és frappáns céges ajándékok felkutatása és beszerzése az Ön cége arculati előírásai figyelembevételével
 • Üzleti utak megszervezése
 • Csapatépítők szervezése, előkészítése: Budapesten és vidéken
 • Tréningek szervezése,  előkészítése: Budapesten és vidéken
 • Rendezvények előkészítése és lebonyolítása 
 • Prezentációk készítése Microsoft Power Pointban

Szövegírás, és -ellenőrzés

 • Sokszor látni weboldalakon, hírlevelekben és más anyagokban helyesírási hibákat vagy egyszerű elgépeléseket. Jól megtervezni és megírni, majd pedig véletlenül hibásan elküldeni nagyon kellemetlen. Szívesen vállalom különböző témákban szövegek megírását, ellenőrzését.
 • Vannak jó gondolatai, de nem tudja őket megfelelően megfogalmazni, összefoglalni? Esetleg meg is írta már a szöveget, de örülne, ha valaki átnézné és az esetlegesen előforduló hibákat kijavítaná?
 • Talán nagyon örülne, ha elkészülne egy írás, de ez valahogy nem az Ön asztala. Inkább kiadná valakinek. Nem kell mindenben jónak lennie, senki sem ért mindenhez (kivéve ugye Chuck Norris barátunk 😊).
 • Természetesen hosszabb távú együttműködés is megoldható, folyamatos szövegírással. Így erre nem lesz jó ideig gondja és a közösségi médiában is rendszeresen meg tud jelentetni rövid írásokat. Ehhez a munkához nagyon fontos, hogy megismerjem Önt és a termékeit, illetve szolgáltatását. Szeretnék hitelesen írni és az Ön stílusában. Jó emberismeretem segít abban, hogy mielőbb egymásra hangolódjunk.

Üzleti fordítások

Szövegellenőrzés
 • Vállalom üzleti fordítások elkészítését.
 • Támogatásra van szüksége cikkek, blog írások, levelek vagy levelezések fordításában? Esetleg egyéb szöveg értelmezésében?
 • Amennyiben nincs szüksége hivatalos fordításra, akkreditált fordító irodától, akkor keressen engem, segítek!
 • magyarról németre
 • németről magyarra
 • magyarról angolra
 • angolról magyarra

Közösségi média

Social Media
 • Facebook, Instagram, LinkedIn
  Azt hiszem ezt Ön sem vitatja: ma már – a vállalkozás területétől szinte függetlenül rendszeresen jelen kell lenni az online térben. 
  A közösségi médiában folyamatosan posztokat megosztani sok energia és idő. Arról nem is beszélve, hogy van, akinek se kedve se ötlete ehhez az egészhez. 
  „Meghagyom én ezt a húszéveseknek” – legyintenek rá sokan az X generáció tagjai közül. Igyekeznek nem figyelembe venni ezt a trendet- Úgy tenni, mintha nem lenne fontos, miközben néha mégis aggódnak emiatt. 
  Nem mindenki van vele tisztában, hogy ezek nagy része egyszerűen leadható, delegálható feladat. Önnek nem szükséges ezzel töltenie az idejét. Segítek Önnek bejegyzések, posztok előkészítésében és publikálásában a közösségi médiában.

Piac- és versenytárskutatás

 • Mindenki szeretné időnként látni, hogy áll a piacnak az a szegmense, amiben tevékenykedik. Ennek több oka is lehet. Talán most tervez egy vállalkozást indítani, de az is elképzelhető, hogy kíváncsi a konkurenciára. Mindez teljesen természetes. 
  Ebben a digitális világban sok információ elérhető. Az adatok tehát az interneten mindenki számára elérhetőek, azonban azt is tudjuk, hogy rengeteg idő utánajárni, főleg erről egy teljes összefoglalót készíteni. Ezek az információk pedig segíthetnek Önnek üzlete tervezésében, navigálásában.
  Amennyiben ez már régi terve, de sosem volt rá ideje, akkor forduljon hozzám bizalommal!
  Az is elképzelhető, hogy erre eddig nem gondolt és most felkeltették soraim a kíváncsiságát. Beszéljük át, segítek eldönteni, hogy érdemes-e a kutatásba invesztálnia!

Ügyfélelégedettségi felmérés előkészítése

 • Szeretne részletesebb visszajelzést kapni, de nincs közvetlen kapcsolata a vevőivel? 
  Szüksége lenne több visszajelzésre, hogy azok alapján tovább fejlődhessen?
  Szívesen segítem Önt egy elégedettségi felméréshez kapcsolódó kérdéssorozat összeállításában. Elkészítem a mélyinterjúkat ügyfeleivel. Igény szerint esettanulmányokat készítek. 
  Jelenleg a szolgáltatói oldalon dolgozom, előtte azonban nagyon sokáig a megrendelőt képviseltem. Könnyen belehelyezkedek a vásárló egyén vagy cég szerepébe. Képes vagyok az ő látószögéből, valamint az eladó szemszögéből is látni az adott helyzetet.

Interkulturális tanácsadás

 • Két évet éltem még huszonéves koromban Münchenben, ott kezdtem ráhangolódni a német gondolkodásra. Szakmai életutam folyamán sok évig volt lehetőségem Németországból itt kiküldetésben lévő kollégákkal együttműködni. Nagyon szeretek német emberekkel dolgozni. 
  Természetesen megismerés, idő és tanulás szükséges egy másik országból érkező személlyel való együttműködéshez. Előfordul, hogy az emberek, a társadalom által létrehozott skatulyába gyömöszölik egymást. Azonban ez az egész ennél sokkal összetettebb. 
  Segítek Önnek, Önöknek. Szívesen előadok magyaroknak németekről magyarul és németeknek magyarokról németül – hogy a fogaskerekek közt minél kevesebb homok és kavics legyen. 
  Hiszek benne, hogy egy csapat sokszínűsége, a csapattagok különbözősége óriási előny. Érdemes ezzel élni és amennyire csak lehet felderíteni. Minél jobban ismerik egymást a kollégák, annál eredményesebb a közös munka.