Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Hétköznapokon 8:00 órától 17:00 óráig tud elérni telefonon. Amennyiben épp elmerültem a munkában és nem venném fel, természetesen visszahívom Önt. E-mailen gyakorlatilag bármikor kereshet.

Nincs. Nálam az első 30 perc konzultáció díjmentes. Személyes egyeztetés esetén is, de ott kiszállási költség előfordulhat. Utóbbi megegyezés szerint történik.

Konzultációra időpontot EZEN a linken tud foglalni.

Rugalmas vagyok, nem kívánom meg az ügyfeleimtől, hogy elkötelezzék magukat. Amikor valakivel jó együtt dolgozni, akkor ez az elköteleződés szerződés nélkül is megtörténik.

Ügyfeleimnek megegyezés szerinti áron dolgozom. 

Háromféle árképzés lehetséges:

Óra alapú és az adott feladat nehézségétől függő. Úgy alakítom a díjakat, hogy Önnek egy egyszerűbb munkáért ne kelljen ugyanannyit fizetnie, mint egy komolyabbért.
Projekt alapú. Az adott folyamatot végig gondolva és megtervezve alakítom ki az egyedi árat.
Havi fix díjas, amennyiben egy rendszeres és folyamatos megbízásról van szó. Ez lehet heti 10, 20, vagy akár magasabb óraszám is.

Virtuális asszisztensként számomra a feladatok lehetősége nem előrelátható, rengeteg téma és munka előfordulhat. Nincs minden szolgáltatás egyenként feltüntetve a weboldalamon. Sok féle feladat létezik, képtelenség előre tudni, kinek mire lesz szüksége. 

A szolgáltatási lista a teljesség igénye nélkül készült. Keressen bátran és megbeszéljük!

Mindig adott esetben tudok információt adni arról, hogy milyen határidőre vállalom a munkát. Ez több dologtól is függ, de elsősorban a pillanatnyi leterheltségtől. 

Alapvetően háromféle határidő jellemző:

Normál
Sürgős (48 órán belül)
Expressz (24 órán belül)

A sürgős és expressz munka természetesen feláras. Kérje árajánlatomat!

Természetesen igen, minden esetben. A megbízási szerződés tartalmazza a titoktartást is. Minden információt bizalmasan kezelek, ez hozzá tartozik a munkámhoz.

Igen, a vállalkozásom számlaképes. A szolgáltatásomról számlát állítok ki, amit átutalással tud az ügyfél kiegyenlíteni.

Személyes egyeztetés is megoldható.
Előfordulhat olyan helyzet, amikor ez sokkal praktikusabb és jómagam sem zárkózom el ettől. Személyi asszisztens megbízás esetében kifejezetten ezt preferálom. Amennyiben fontos lenne, de nem megoldható, akkor persze a videóhívás is megoldás lehet.

Lépjünk kapcsolatba

Szívesen felvenne egy asszisztenst, de nem találta meg a megfelelő jelöltet?
Míg keresgél, addig is megoldásra van szüksége, mert csak sokasodnak a megoldatlan és mindig tovább halogatott feladatok?
Munkájában én több, mint húsz éves szakmai tapasztalattal tudom támogatni.