GY. I. K.

A szolgáltatással kapcsolatos általános információk

Mi a munkaidő, vagyis mi a nyitvatartási idő?

 • Hétköznapokon 8:00 órától 17:00 óráig tud elérni telefonon. Amennyiben épp elmerültem a munkában és nem venném fel, természetesen visszahívom Önt. E-mailen gyakorlatilag bármikor kereshet.

Van-e azonnal költségem, ha felveszem a Neumann’s Office-szal a kapcsolatot?

 • Nincs. Nálam az első 30 perc konzultáció díjmentes. Személyes egyeztetés esetén is, de ott kiszállási költség előfordulhat. Utóbbi megegyezés szerint történik.

Elkötelezem-e magam hosszabb időre, ha a Neumann’s Office-t feladattal bízom meg?

 • Rugalmas vagyok, nem kívánom meg az ügyfeleimtől, hogy elkötelezzék magukat. Amikor valakivel jó együtt dolgozni, akkor ez az elköteleződés szerződés nélkül is megtörténik.

Mennyibe kerül?

Ügyfeleimnek megegyezés szerinti áron dolgozom. 

Háromféle árképzés lehetséges:

 1. Óra alapú és az adott feladat nehézségétől függő. Úgy alakítom a díjakat, hogy Önnek egy egyszerűbb munkáért ne kelljen ugyanannyit fizetnie, mint egy komolyabbért.
 2. Projekt alapú. Az adott folyamatot végig gondolva és megtervezve alakítom ki az egyedi árat.
 3. Havi fix díjas, amennyiben egy rendszeres és folyamatos megbízásról van szó. Ez lehet heti 10, 20, vagy akár magasabb óraszám is.

Nem találom azt a szolgáltatást, amire szükségem lenne. Lehet, hogy azzal nem foglalkozik?

 • Virtuális asszisztensként számomra a feladatok lehetősége nem előrelátható, rengeteg téma és munka előfordulhat. Nincs minden szolgáltatás egyenként feltüntetve a weboldalamon. Sok féle feladat létezik, képtelenség előre tudni, kinek mire lesz szüksége. 

A szolgáltatási lista a teljesség igénye nélkül készült. Keressen bátran és megbeszéljük!

Sürgős feladatot szeretnék adni. Megoldható ez?

 • Mindig adott esetben tudok információt adni arról, hogy milyen határidőre vállalom a munkát. Ez több dologtól is függ, de elsősorban a pillanatnyi leterheltségtől. 

Alapvetően háromféle határidő jellemző:

 1. Normál
 2. Sürgős (48 órán belül)
 3. Expressz (24 órán belül)

A sürgős és expressz munka természetesen feláras. Kérje árajánlatomat!

Kötelezi-e egy virtuális asszisztenst a titoktartás?

 • Természetesen igen, minden esetben. A megbízási szerződés tartalmazza a titoktartást is. Minden információt bizalmasan kezelek, ez hozzá tartozik a munkámhoz.

Számlaképes a Neumann’s Office?

 • Igen, a vállalkozásom számlaképes. A szolgáltatásomról számlát állítok ki, amit átutalással tud az ügyfél kiegyenlíteni.

Megoldható-e személyes találkozó, vagy a virtuális az kizárólag virtuális?

 • Személyes egyeztetés is megoldható.
 • Előfordulhat olyan helyzet, amikor ez sokkal praktikusabb és jómagam sem zárkózom el ettől. Személyi asszisztens megbízás esetében kifejezetten ezt preferálom. Amennyiben fontos lenne, de nem megoldható, akkor persze a videóhívás is megoldás lehet.