Színnel-lélekkel

Néhány alkalommal úgy adódott, hogy írhattam egy-egy újságcikket és ezt mindig nagyon élveztem. Most, hogy a magam ura lettem – jobban mondva a magam főnöke – tükörbe néztem és feltettem magamnak a kérdést, hogy írnék-e rendszeresen? A tükörkép rám mosolygott és máris megegyeztünk. Vállon veregettem magam, hogy milyen bátor vagyok és már láttam is magam előtt sikeres írásaimat. Elkezdtem blogot írni

Blogot írni, de miről?

A weboldal létezése tálcán kínálja a blogírás lehetőségét. A téma már okoz némi fejtörést. Nincs belőle hiány, de az ember mégsem oszt meg gondolkodás nélkül mindent mindenkivel. Mivel családom is van, ez a kérdés még komplikáltabb.

A szakmai gondolatokkal más a helyzet, azok csakis az enyémek és könnyebben leírom őket. Szívesen elmesélem, mert mások tanulhatnak belőle. Hiszek benne, hogy valakinek épp jól jön.

Tarts velem!

Rendszerezem gondolataimat és közben segíthetek neked is. Megosztom tapasztalataimat, felvetéseimet, meglátásaimat. Sokszor egy gondolat elindít egy másikat, amiből akár cselekvés, változás is lehet. Gyere velem ezen az úton!

Észrevetted mennyire izgalmas, hogy ennyi félék az emberek? Jó-jó, valóban sok kihívást jelent, de valahol mégis egy nagyszerű játék ez az egész.

Különbözőségünk, személyiségeink a magánéletben és szakmai életben más-más lehetőségeket rejtenek. Kiváló emberismeretem sokszor segít a munkámban is.

Mindenki más - mozaik az irodában

Mozaik az irodában

Mindig azokkal a munkatársaimmal szerettem legjobban együtt dolgozni, akikkel jól kiegészítettük egymást. Szerencsém volt, mert a közvetlen kolléganőim csodálatos emberek voltak. Valóban más-más személyiségek és tőlem is sokban különböznek.

Csörgött a telefon (amikor még a digitális, kijelzős készülék ott figyelt az asztalon – döbbenet, hogy ez hogy elmúlt!), ránéztünk és már tudtuk is, hogy az adott kollégával melyikünk tud könnyebben szót érteni, kinek kell nyúlnia a hívásért. Sosem volt vita sem a feladatok felosztásán, sem a csokoládén – az étcsokit mindig csak én szerettem. 🙂

Színes egyéniségek

Irodában az a legklasszabb, amikor ismered a munkatársaidat és szabad kezet kapsz egy csapat összeállításában! Tisztában vagy azzal, ki miben a legjobb, kinek melyik részfeladatot tudod odaadni. Tudod, hogy bízhatsz bennük, ahogy abban is biztos lehetsz, hogy a legjobb tudásuk szerint dolgoznak majd. Sokféle ember sokféle képességgel, de azonos célért – ez a legoptimálisabb helyzet egy projektben.

Nemcsak a személyiségünk más, hanem a külsőnk is. Más a bőrünk, más a szemünk. Különböző embereknek különböző színek állnak jól. Egy ideje foglalkoztatott, milyen színtípusba tartozom. Most végre eljutottam egy szín és stílustanácsadásra L. Kottlár Edithez. Igazi énidő volt, amit nála töltöttem.

Nem is gondolnátok, de a korall szín, ami a weboldalamon is megjelenik, ennek a tanácsadásnak az eredménye. Ezúton is köszönöm az Enjoy your style szín és stílustanácsadásnak, hogy hozzájárult színes tippjeivel a hozzám legjobban illő árnyalatok kiválasztásához. – Editről bővebben itt találtok információt.

Virtuális asszisztensként most azt várom a legjobban, hogy minél több emberrel kapcsolatba kerülhessek és a munkáim során még sok színes személyiséggel találkozhassak!

Azért szerettem volna blogot írni, hogy ezen az úton elkísérhessetek engem.