Virtuális asszisztens

Virtuális asszisztens? Micsoda ötlet!

Józsi mesélte, hogy manapság már olyan is van, hogy virtuális asszisztens.

Ugyan már! Nálam már ott elbukott a téma, hogy virtuális. Hogyan fogok szaftos történeteket mesélni a haveroknak péntek este a klubban, ha az asszisztensemet még csak nem is látom? Mi ebben így a pláne?

Arról nem is beszélve, hogy még a kávémat sem hozza be. Nyomhatom én a gombot, tölthetem én a tejet. A fene vigye el, most még a cukor is elfogyott!

Ma már nem kell faxolni, gépelni – vagy nem ez az, amit egy titkárnő elvégez? Ül itt mellettem és pötyög valamit reggeltől estig. Ez a dolga, nem igaz?

Micsoda ötlet! Virtuális asszisztens! Online személyi asszisztens! Megbolondult itt mindenki?

Már rég a mai Facebook posztomat kéne szerkesztenem, erre felhúztam magam ezen a fura ötleten és elment vele az időm! Próbálom elképzelni, hogy Mucika otthonról szalad a kinyomtatott lappal és persze a kávémmal, de sehogy se megy. Míg ezen töprengtem hirtelen dél lett. Tessék, megint kapkodhatok!

Ráadásul ki kéne adnom ma még 8 árajánlatot és a levelezésemet is át kéne néznem. Persze nekem, mert ki más tenné ezt meg helyettem? Nyilván ezek is rám várnak!

Superman a második nevem. Minden bírok egyedül. Nem kell segítség.

Rohan az idő

Most nézem, már délután három óra van! Mindjárt vége a napnak. Elfelejtettem megrendelni a sushi-t estére. Az asszony megöl! Mikor fogom én felhívni azt az ügyfelet, akinek két hete megígértem, hogy átküldöm az összeállított anyagot? Fel kell hívnom, mert még esélyem sem volt kigyűjteni a számára szükséges információkat. Valamikor összerakom.

… Virtuális assziszents, mi? Hol van nekem arra időm! …

Csörög a mobilom. Jaj, ne már! Megint Józsi!! Nem, ezt nem veszem fel, mert már annyiszor kértem a türelmét! Ez most már tényleg állati ciki. Majd holnap talán lesz rá időm. Majd visszahívom.

Most rohanok haza. Már el is késtem. Fél órája ott vannak a vendégeink. És még a félretett sushi-ért is rég be kellett volna ugranom. A minőségi sushi ugrott, az lesz, amit még valahol kapok.

Ha Te nem akarsz úgy járni, mint Józsi haverja, akkor olvasd el ezt is!